Популярные новости

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ

Рване м'ясо: як приготувати ситну страву на всі випадки життя

Поделиться сюжетом
Рване м'ясо: як приготувати ситну страву на всі випадки життя

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко розповіла, як можна зробити смачну страву із "рваним м'ясом".

Якщо ви шукаєте ідею для ситної та смачної страви, рване м'ясо – це те, що вам потрібно. Воно просто тане в роті та ідеально підходить для перекушування у будь-який час. Ця страва не тільки смачна, але й досить проста у приготуванні. Ось що вам знадобиться для його створення:

Інгредієнти:

  • Яловичина (лопатка) — 2-2,5 кг;
  • сіль;
  • Перець;
  • Мікс спецій для м'яса;
  • Цибуля — 2 шт.;
  • Часник - 5 зубців;
  • Помідори очищені, нарізані – 1 банка (або свіжі – 3 шт.);
  • Бульйон або вода - 120 мл;
  • Петрушка для подачі.

Спосіб приготування:

М'ясо посоліть, поперчіть, додайте спеції і добре натріть цією сумішшю.

Цибулю наріжте півкільцями і викладіть на дно каструлі. Зверху покладіть підготовлене м'ясо.

Додайте подрібнений часник, помідори та бульйон. Накрийте кришкою і відправте в розігріту до 160 ° C духовку на 4-5 годин (можливо навіть на більший час).

Як тільки м'ясо стане м'яким і легко роздирається, акуратно порвіть його щипцями, як показано на відео. Потім помістіть назад у духовку з кришкою при температурі 210°C на 30 хвилин. Це дозволить утворитися апетитній скоринці.

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.