Популярные новости

Последние новости

Как приготовить рассыпчатый плов: рецепт узбекского блюда от звезды "Мастер Шеф"

У половины школьников нет знаний: в украинском образовании настоящая катастрофа

Meta заблокировала мошенников, требовавших деньги Instagram-блоггеров, - Минцифры

«Острая почка» для больниц – Благотворительный фонд молодежной инициативы «Надежда» Валерия Дубиля передали 11 аппаратов Prismaflex

Дополнительная зимняя помощь для украинцев: кому выплатят до 32 000 гривен

Наказали только штрафом: работника ТЦК судили за преступление, подробности инцидента

"Возвращение домой": на Центральном железнодорожном вокзале Киева открыли минискульптуру

"Полный захват Торецка и Часового Яра": в ВСУ опровергают информацию россиян

Что сильнее, закон «Сухопарова» или Закон Украины? Путь длиной в семь лет и обращение дочери погибшего бизнесмена

Критическая медицина от благотворителей: 11 аппаратов «Острая почка» от Благотворительного фонда молодежной инициативы «Надежда» Валерия Дубиля

Как сохранить свеклу свежей: простые уловки от шеф-повара

СБУ ликвидировала новые схемы для уклонистов: задержали чиновников МСЭК

Как защитить ягоды малины от внезапного мороза: садоводы назвали действенные методы

От квитанций перехватит дух: кто заплатит больше за газ

Погибших в результате масштабного наводнения в Испании уже более двухсот

Рулет з вареним згущеним молоком і горіхами: простий десерт для ласунів від "Мастер Шефа"

Поделиться сюжетом
Рулет з вареним згущеним молоком і горіхами: простий десерт для ласунів від "Мастер Шефа"

Цього разу суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram розповів, як потішити себе та близьких смачним десертом.

Легкий у приготуванні цей рулет стане ідеальним десертом до чаю або святковим столом, тому зберігайте цей варіант приготування на майбутнє.

Інгредієнти:

  • Яйця - 4 шт.
  • Цукор — 100 г
  • Борошно, просіяне - 120 г
  • Ванільний цукор - 8 г
  • Розпушувач - 12 г
  • Варене згущене молоко - 500 г
  • Горіхи - за бажанням
  • Шоколад для прикраси
  • Ягоди для прикраси

Приготування:

Збийте яйця з цукром до отримання пишної маси. Суміш має стати світлою та повітряною, зауважив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Акуратно введіть борошно, ванільний цукор та розпушувач, використовуючи низькі оберти міксера. Перемішуйте до однорідної консистенції, щоб не було грудочок.

Підготуйте лист, застелявши його пергаментом. Вилийте тісто на лист і розподіліть його, надаючи форму прямокутника, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Розігрійте духовку до 170°C і випікайте корж протягом 10-15 хвилин, стежачи за його станом.

Після випікання переверніть гарячий корж на чистий аркуш пергаменту і обережно поверніть його в рулет.

Коли рулет охолоне, розгорніть його, намажте рівномірним шаром вареного згущеного молока і знову згорніть. Якщо хочете, можете додати рубані горіхи.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво порадив, також можна прикрасити рулет можна розтопленим шоколадом чи ще однією порцією згущеного молока. Зверху додайте свіжі ягоди.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.