Популярные новости

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ

Рецепт голубців із пекінською капустою та гречкою: значно смачніше за звичайні

Поделиться сюжетом
Рецепт голубців із пекінською капустою та гречкою: значно смачніше за звичайні

Шеф-кухар Валентина Кущ показала, як приготувати неймовірно смачні та ніжні голубці з пекінської капусти з гречкою, рисом і мʼясом.

"Я готувала на досить маленьку порцію, тому сміливо збільшуйте продукти хоча б на половину", – радить шеф-кухар.

Для приготування голубців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • пекінська капуста - 1 качан
  • мʼясний фарш - 500 г
  • рис - 50 г
  • гречка - 50 г
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • сіль і перець - за смаком
  • часник - 3-4 зуб.

Для соусу:

  • томати у власному соку - 1 банка
  • сметана - 200 г
  • сіль, перець, цукор - за смаком
  • часник - 3-4 зуб.

Відділяємо листки пекінської капусти та вирізаємо з них тверду частину. Заливаємо листя окропом і лишаємо замочуватися, поки будемо готувати начинку.

Змішуємо рис із гречкою, заливаємо водоб та варимо приблизно 10 хвилиню

Тим часом цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву натираємо на тертці та обсмажуємо на невеликій кількості олії.

Змішуємо відверені рис із гречкою, засмажку, мʼясний фарш, додаємо натертий часник, сіль і спеції за смаком, добре все перемішуємо.

Формуємо голубці, як на відео, та складаємо їх у велику сковороду, каструлю або в форму для запікання. Такі голубці можна як запікати, так і тушкувати на плиті.

Змішуємо всі інгредієнти для соусу, заливаємо цією сумішшю голубці та тушкуємо приблизно 40 хвилин, перші пів години під кришкою, а далі без.