Популярные новости

Последние новости

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Аграриям вернут 25% за технику: как пользоваться государственной программой

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Служба в ВСУ: в Минобороны рассказали о ситуации с рекрутингом

АМУ просит Раду отклонить проект о регулировании бизнеса: остановит водо- и теплоснабжение в городах

Просто, швидко, смачно та бюджетно: рецепт паштету з баклажанів та курячої печінки

Поделиться сюжетом
Просто, швидко, смачно та бюджетно: рецепт паштету з баклажанів та курячої печінки

Якщо ви шукаєте рецепт ситної та незвичайної консервації на зиму, зверніть увагу на цей печінковий паштет із баклажанами.

Його можна подавати з грінками, гарячою картоплею і всім, чого тільки душа забажає.

Баклажани на зиму, скріншот: YouTube

Рецепт простий і не триває багато часу, а підказала його Олена на своєму YouTube каналі "Щоденник життя".

Які інгредієнти потрібні:

  • Баклажан 2 кг
  • Печінка куряча 1 кг
  • Морква 500 г
  • Цибуля ріпчаста 500 г
  • Олія вершкове несолоне 250 г
  • Рослинна олія 125 мл
  • Сіль кам'яна 3 ч. л.
  • Перець чорний мелений 1 ч. л.
  • Лавровий лист 4 шт.

Як приготувати, покроковий рецепт:

Всі овочі вимийте, баклажани запікайте до м'якості. Печінку промийте та відваріть до готовності.

Моркву та цибулю почистіть, моркву натріть на велику тертку, цибулю дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву, перемішайте і тушкуйте до м'якості.

Баклажани наріжте шматочками і перекрутіть через м'ясорубку. Потім перекрутіть печінку та піджарювання. У перекручену масу додайте масло, сіль, перець, перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні 1 годину.

За цей час простерилізуйте банки та кришки. Розкладіть паштет у стерилізовані банки та герметично закрийте кришками.

Паштет з печінки та баклажанів, скріншот

Раніше ми повідомляли, що грибні котлети і смачніші, і дешевші, ніж м'ясні: рецепт, який усі хочуть спробувати восени.