Популярные новости

Последние новости

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Аграриям вернут 25% за технику: как пользоваться государственной программой

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Служба в ВСУ: в Минобороны рассказали о ситуации с рекрутингом

АМУ просит Раду отклонить проект о регулировании бизнеса: остановит водо- и теплоснабжение в городах

Ніжний чізкейк без випічки: гарбуз та апельсин в оригінальному поєднанні

Поделиться сюжетом
Ніжний чізкейк без випічки: гарбуз та апельсин в оригінальному поєднанні

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як зробити солодкий десерт із печивом та гарбузом.

Це досить простий чізкейк без випікання, в якому гарбуз важко розкуштувати – смак стриманий та ніжний, він доповнений яскравим апельсиновим конфі для приємної цитрусової ноти. Десерт також підходить для іншого сезону, а гарбуз можна навіть замінити на фруктове пюре.

Інгредієнти:

Основа з печива:
- Пісочне печиво - 200 г.
- Розм'якшене масло - 30 г.

Гарбузова заливка:
- відварений гарбуз - 600 г
- сік одного апельсина
- крем-сир - 400 г
- цукор - 100 г
- желатин (dr.oetker) - 2 пачки по 9 г
- ванільний цукор - 1 пакетик
- вода - 100 мл

Апельсинове конфі:
- Свіжий сік апельсина - 250 мл
- Цукор - 35-50 г
- Кукурудзяний крохмаль - 15 г

Приготування:

Подрібніть печиво в крихту, змішайте з розм'якшеним маслом, утрамбуйте суміш на дно рознімної форми і охолодіть в холодильнику.

Залийте желатин холодною водою і залиште набухати. У блендері змішайте відварений гарбуз, крем-сир, цукор, ванільний цукор та сік апельсина. Потім, підігріваючи на слабкому вогні, розчиніть желатин у воді, додайте в блендер і суміш збийте до однорідності. Вилийте масу на основу печива і відправте в холодильник.

Після 200 мл апельсинового соку нагрійте з цукром, в 50 мл соку, що залишився, розведіть крохмаль і влийте в нагрітий сік, проваріть до загусання, помішуючи. Остудіть, потім розподіліть конфі поверх гарбузової заливки.

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.