Популярные новости

Последние новости

Что можно есть при повышенном холестерине: специалисты дали список продуктов

Домашний грушевый пирог: простой рецепт с орехами и шоколадом

Когда осенью пересаживать розы: известны рекомендации большинства экспертов

Окупанты издеваются над украинцами: вместо обещанного тепла холодные батареи

Опасный период приближается: медики рассказали, как защитить себя от этой болезни

Селидово и Курахово под угрозой оккупации: генерал рассказал, что происходит на Восточном фронте

Какой будет пенсия в украинцев, зарабатывающих "минималку": не хватит даже на коммуналку

Как приготовить шакшуку на завтрак: быстрый рецепт от шеф-повара Клопотенко

Украинцам показали, кому из чиновников платят зарплаты по 100 тысяч гривен в месяц

Что делать, если тушь отпечатывается на веках: не спешите покупать водостойкую, есть выход

БРИКС хочет уничтожить доллар: эксперт рассказал, чего добиваются Си и Путин

Прекратите поборы в школе: должны ли родители на собраниях давать деньги на ремонт, учебники или шторы

Военные КНДР будут и на стороне Украины: эксперт оценил инициативу ветеранов, бежавших от режима Кима

"Газсети" вернут потребителям часть денег за "третью" платежку

Financial Times: ЕС вынужден медлить с евроинтеграцией Украины

Як приготувати шакшуку на сніданок: швидкий рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Поделиться сюжетом
Як приготувати шакшуку на сніданок: швидкий рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Шеф-кухар Євген Клопотенко повідомив, що шакшука - це по суті звичайна яєчня, але готується за особливим рецептом.

Про це шеф-кухар Євген Клопотенко повідомив на своєму youtube-каналі.

"Якщо ви щодня ходите на роботу та не можете порушувати правила, але хочете. То от вам моя порада - приготувати на сніданок шакшуку", - повідомив Клопотенко.

ІНГРЕДІЄНТИ для приготування шакшуки:

• 3 яйця • 2 шт помідорів • 1 зубчик часнику • 1/4 цибулі • 1/2 болгарського перцю • 1/2 цукіні • 300 гр. консервованих томатів пелаті • 4 гілочки петрушки • 1 дрібка зіри • 2 ст. л. оливкової олії • 15 гр. вершків або йогурту.

За традиційним рецептом шакшуки має бути два інградієнти - це томати та яйця, а все інше - це вже як повезе, все, що є в холодильнику.

Спочатку беремо томати, нарізаємо їх дрібними кубиками, перекладаємо все до ємності.

Потім небагато часник, трохи цибулі - чим дрібніше ми її наріжемо = тим менше буде аромату цибулі.

Тепер болгарський перець нарізаємо середнім кубиком.

Приготування бази шакшуки - це творчість, додаємо цукіні або кабачки. Тепер томати пелаті, перець, оливкова олія.

Обсмажуємо суміш овочів на петельні, на середньому вогні 5-7 хвилин.

Одну частину ми відкладаємо, що використати в інший раз, а в іншу вибиваємо три яйця та додаємо зіру та жаримо яйця дві хвилини та додаємо йогурт, смажимо хвилин 5-10.

Читайте також:

Ця яєчня стане вашим улюбленим сніданком: Сумська поділилася рецептом

Так смачно на сніданок яйця ви не готували: Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт.

Оригінальний омлет за лічені хвилини: Хіменес-Браво розкрив рецепт корисного сніданку.