Популярные новости

Последние новости

Астрологи назвали самых привлекательных знаков Зодиака: они всегда в центре внимания

Все украиннцы должны узнать это до 15 ноября: как нужно провести Рождественский пост и что есть

На уровне команд есть взаимодействие: Зеленский о победе Трампа

Передача показателей и оплата по-новому: в YASNO предупредили потребителей

Просрочка карты ПриватБанка: в учреждении объяснили, что делать в таком случае

Николай Волков: Почему производители и дистрибьюторы боятся выдавать в кредит семена или удобрения аграриям и как сломать этот страх

Лунный посевной календарь: благоприятные и не благоприятные дни для посадки

Как приготовить идеальную мясную солянку: пошаговый рецепт от шеф-повара

Эксперты настаивают на мобилизации женщин: без этого не одержать победу

Помощь предназначалась для ВСУ: раскрыта схема наживы, которая действовала в Украине

Какие улицы лучше избегать: предупредили о перекрытиях

РФ совершила ракетную атаку по Чернигову: госпитализировали несколько человек

Украинцам упростили пенсионные взносы: как воспользоваться новыми условиями

Творожное печенье "Гусиные лапки": простой и быстрый рецепт

Николай Волков: Почему производители и дистрибьюторы боятся выдавать в кредит семена или удобрения аграриям и как сломать этот страх

Як приготувати рис для суші: шеф-кухар дала простий і бюджетний рецепт

Поделиться сюжетом
Як приготувати рис для суші: шеф-кухар дала простий і бюджетний рецепт

Шеф-кухар Валентина Кущ розповіла, як приготувати ідеальний рис для суші, а також поділилася рецептом смачнющих суші-бургерів.

"Після цього рецепту Ви перестанете замовляти суші з ресторану. По-перше, це дуже просто, бо я розповім всі нюанси і у Вас вийде 100%; по-друге, Ви можете класти свої улюблені начинки", – відзначила шеф-кухар.

Вам не доведеться купувати спеціальний рис для суші, який у магазинах коштує значно дорожче за звичайний, також не доведеться шукати рисовий оцет, бо його можна замінити на яблучний.

Щоб приготувати рис для суші та ролів, шеф-кухар бере такі інгредієнти:

  • рис (бажано брати круглозернистий) - 200 г
  • оцет яблучний - 25 г
  • цукор - 20 г
  • сіль - 3 г

Рис промиваємо в проточній воді до прозорої води. Далі зливаємо всю воду та заливаємо чистою.

"Вода має покрити рис і бути трішки вище (на 1,5 пальці). В мене це було 250 г води", – пояснила шеф-кухар.

Каструлю краще використовувати з товстим дном. Ставимо рис варитися під кришкою та варимо рівно 15 хвилин після включення вогню. Після цього знімаємо рис із плити, але лишаємо його під кришкою ще на 20 хвилин.

Для заправкри змішуємо оцет, сіль і цукор і прогріваємо цю суміш до розчинення, до кипіння доводити не потрібно.

До готового рису додаємо заправку, добре перемішуємо – і рис для суші готовий. Можете готувати з нього роли, або суші-бургер. Рецепт суші-бургеру на відео: