Популярные новости

Последние новости

Соус сацебели на зиму: идеальный рецепт от Татьяны Литвиновой, видео

Раз и навсегда: опытные садоводы рассказали, как избавиться от сорняков

Украинские АЗС готовят неожиданности: что следует знать водителям

У Ани Лорак вырвалось украинское слово - предательница начала цинично ржать

Грузия готовится к послевыборным проблемам: эксперты рассказали о последствиях вмешательства рф

Украинцы могут не платить за жилье: покроют все расходы

Как быстро приготовить дома тесто для пиццы: рецепт от шеф-повара Клопотенко

Военный эксперт рассказал, какую позицию заняли США по вступлению КНДР в войну: «Это очень удобно»

15 Минут – и ржавчины как не было: два простых способа очистить ванну

Михаил Шейтельман заявил, что по законам войны Украина имеет право уничтожать войска КНДР даже в КНДР

Минсреды приняло участие в важной конференции: сохранением биоразнообразия, несмотря на угрозы, вызванные войной

Скандал на решающем этапе избирательной кампании: Байден неожиданно сделал "подарок" Трампу

Контроль за уклонистами станет жестче: как найдут нарушителей учета

«СТЕФАНИК. Новеллы»: в Киеве покажут пьесу по текстам известного украинского экзистенциалиста

Политика у нас не изменена, и она больше всего отравляет сейчас самое украинское государство, - Олесь Доний

Як приготувати морквяний торт: шеф-кухар Клопотенко поділився простим рецептом

Поделиться сюжетом
Як приготувати морквяний торт: шеф-кухар Клопотенко поділився простим рецептом

Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів про ідеальний баланс смаків та текстур морквяного торта, який зробить ваші осінні вечори ще більш затишними.

Деталі приготування та інгредієнти шеф-кухар Євген Клопотенко опублікував у своєму youtube-каналі.

Для того, аби приготувати морквяний торт за рецептом Євгена Клопотенка потрібні такі інградієнти:

Борошно - 360 г Яйця – 4 шт. Цукор – 100 г Сіль – 1/3 ч.л. Молоко – 150 мл Масло – 100 г Розпушувач – 1,5 ч.л. Морква – 200 г Для крему: Сметана – 400 г Цукрова пудра – 50 г Горішки – 70 г (лісові) Імбир (корінь) – 2 см.

Покроковий рецепт морквяного торта від Клопотенка.

Спочатку збийте яйця з цукром та сіллю до білого кольору. Додайте молоко і перемішайте.

Потім додайте масло кімнатної температури, продовжуючи збивати.

Просійте борошно з розпушувачем і введіть його в яєчну суміш. Додайте терту на дрібну тертку моркву та подрібнені горіхи, ретельно перемішайте тісто.

Застеліть пергаментом форму, змастіть маслом і злегка присипте борошном. Викладіть тісто у форму.

Випікайте при температурі 180°C протягом 50 хвилин.

Щоб пригоотувати крем, якщо у вас домашня густа сметана, збийте її з цукровою пудрою.

Якщо сметана з магазина - викладіть її на сито з марлею, покладіть зверху якусь вагу і залиште на 2 години для стікання рідини.

Потім збийте з пудрою.

Розріжте охолоджений корж на дві частини, змастіть кремом, накрийте другою половиною, знову змастіть кремом і присипте горіхами.

Морквяний торт поставте у холодильник на мінімум 2 години або на ніч.

Читайте також:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.