Популярные новости

Последние новости

Оккупанты в Мариуполе решили «переделать» единственный храм в мире, полностью расписанный петриковской росписью

Ощадбанк блокирует пенсии клиентов: "прошло 4 месяца и дело до сих пор не решено"

Ноябрьские тарифы на свет оставят с пустыми кошельками

В Лавре будут хранить граффити Бэнкси

Тарифы на тепло формировались неправильно: городские власти поссорились с энергетиками

Смена места службы: в Армия+ запустили опрос для военных

Выборы в США: республиканская партия получила большинство в Сенате

Республиканская партия получила большинство в Сенате: 51 место из 100

"Замочная скважина" - как правильно сказать на украинском

Пауза в бронировании это катастрофа для нашей отрасли – глава Федерации металлургов

В Каспийске дрон попал в "жирную" цель

И никакого гарнира не нужно: рецепт ароматных пирогов с грибами и курицей, сыр поставит вкусную точку

Войска РФ увеличили применение ствольной артиллерии в Луганской области

Выделяют миллионы, несмотря на протесты: журналисты раскрыли, как местные власти Херсона отдают тендеры "своим" фирмам

Около Керченского моста на берег вынесло часть боновых заграждений

Як приготувати домашні заварні тістечка: рецепт ідеального тіста та крему від Лізи Глинської

Поделиться сюжетом
Як приготувати домашні заварні тістечка: рецепт ідеального тіста та крему від Лізи Глинської

Ми поринемо у світ кулінарії та навчимося готувати заварні тістечка з чудовим кремом та ягодами.

Цей рецепт від Лізи Глінської порадує вас своїм простим виконанням і смачним результатом. Тож, запасайтеся інгредієнтами та готуйтеся до кулінарної пригоди!

Інгредієнти для заварних тістечок

На початку нам потрібно приготувати стрюзель. Для цього з’єднайте 50 г цукру, 50 г борошна та 40 г холодного масла. Замісивши тісто, розкачайте його між двома аркушами пергаменту і охолодіть у морозильнику протягом 15 хвилин.

Далі переходимо до приготування заварного тіста. У каструлі доведіть до кипіння 125 мл молока, 125 мл води, 2 г солі, 10 г цукру та 100 г масла. Потім додайте 150 г борошна і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Готуйте на вогні, поки на дні каструлі не утвориться тонка скоринка. Остудіть тісто до температури 40-45 градусів Цельсія, і по одному додавайте 250 г яєць, добре перемішуючи.

Приготування ягідного мармеладу

Наступним етапом буде приготування ягідного мармеладу. Змішайте 200 г ягідного пюре, 30 г цукру та 15 г кукурудзяного крохмалю у каструлі. Готуйте на повільному вогні, постійно помішуючи, до загусання.

Приготування крему

Тепер перейдемо до приготування крему. Нагрійте 500 мл молока, а в окремій мисці змішайте 100 г жовтків, 40 г цукру, 25 г борошна та 25 г кукурудзяного крохмалю. Поступово вливайте тепле молоко в жовткову масу, а потім поверніть суміш у каструлю і варіть до загусання. Додайте 80 г масла, перемішайте та охолодіть.

Формування тістечок

Коли всі етапи готові, зробіть невеликі отвори в тісті та наповніть їх кремом і ягодами. Тістечка готові!

Читайте також:

Як швидко приготувати український холодець: Клопотенко розкрив ідеальний рецепт

Рецепт ніжної сирно-гарбузової запіканки від переможниці "Мастер Шеф": смачно та красиво

Торт "Наполеон" з неймовірно ніжним кремом: рецепт від шеф-кухаря Клопотенка