Популярные новости

Последние новости

Поспешите до морозов: важные дела в огороде и в саду на начало ноября

КНДР запустила минимум 7 баллистических ракет в сторону Японии

Цены усилят давление на кошельки: продукты начнут дорожать еще активнее

ВСУ за сутки "денацифицировали" 1260 российских захватчиков

Рецепт панкейков с тыквой для идеального осеннего завтрака: готовятся очень просто

Россия атаковала Харьков КАБами: каковы последствия

Мобилизация без ТЦК: что изменилось для военнообязанных

Украинцев пугают штрафами и тюрьмой за дрова: за что могут наказать

Пенсия в Украине: в ПФУ назвали сумму, получаемую людьми с минимальной зарплатой

Самый ароматный осенни рецепт: рис с грибами и сыром скрасит ваши дождливые дни

К пенсиям начислят по 3250 грн: кому ждать "подарков" в ноябре и декабре

Главные причины отступления ВСУ: военный эксперт рассказал, из-за чего не удается держать фронт

Как оформить субсидию, не выходя из дома: скорая инструкция

Ограничение на дорогах и усиленный пограничный контроль: к чему готовиться в ноябре

Идеальное тесто для чебуреков: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал простой рецепт

Яблучно-морквяні сирники, які не потрібно смажити: рецепт для смачного та корисного сніданку

Поделиться сюжетом
Яблучно-морквяні сирники, які не потрібно смажити: рецепт для смачного та корисного сніданку

Сирники зазвичай подають на сніданок і в ресторанах, і вдома. При цьому кожен має свій особливий рецепт, який не змінюється роками.

Якщо ви ще не знайшли або не вигадали свій, зверніть увагу на ці яблучно-морквяні сирники.

Сирники з кокосовою стружкою в духовці. Фото: скрін Ютуб

Сирники з яблуком і морквою навіть смачніші за звичайні, і користі ви отримаєте вдвічі більше. Секрет цього рецепту також у тому, що їх не потрібно смажити, стоячи біля плити зайвий час, а просто запекти в духовці.

Які інгредієнти знадобляться:

  • 250 гр сиру
  • 4 ст. л. манки
  • 2 яєчні білки
  • 2 яблука
  • 1 морква
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 щіпка кориці

Спосіб приготування незвичайних сирників:

Почистити моркву та яблука, натерти їх на грубій тертці та перемішати. Додати сир і суху манку, перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.

Яєчні білки збити в піну і додати в сирну масу. Додавати піну в 2-3 заходи.

Застелити лист пергаментним папером. Сформувати із сирної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору. Готові сирники полийте сметанкою чи улюбленим варенням, а потім подавайте на стіл. Близькі точно оцінять такий сніданок.

Яблучно-морквяні сирники, фото 1000.menu

Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.