Яблучно-морквяні сирники, які не потрібно смажити: рецепт для смачного та корисного сніданку
Сирники зазвичай подають на сніданок і в ресторанах, і вдома. При цьому кожен має свій особливий рецепт, який не змінюється роками.
Якщо ви ще не знайшли або не вигадали свій, зверніть увагу на ці яблучно-морквяні сирники.
Сирники з яблуком і морквою навіть смачніші за звичайні, і користі ви отримаєте вдвічі більше. Секрет цього рецепту також у тому, що їх не потрібно смажити, стоячи біля плити зайвий час, а просто запекти в духовці.
Які інгредієнти знадобляться:
- 250 гр сиру
- 4 ст. л. манки
- 2 яєчні білки
- 2 яблука
- 1 морква
- 2 ст. л. цукру
- 1 щіпка кориці
Спосіб приготування незвичайних сирників:
Почистити моркву та яблука, натерти їх на грубій тертці та перемішати. Додати сир і суху манку, перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.
Яєчні білки збити в піну і додати в сирну масу. Додавати піну в 2-3 заходи.
Застелити лист пергаментним папером. Сформувати із сирної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору. Готові сирники полийте сметанкою чи улюбленим варенням, а потім подавайте на стіл. Близькі точно оцінять такий сніданок.
Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.