Популярні новини

Останні новини

Скарги на ВЛК: як правильно оформити і подати заяву, щоб був здвиг

Простий рецепт котлет із печінки від шеф-кухаря: виходить неймовірно смачно

"Це не стьоб": журналіст висміяв ремонт зупинки "в стилі росіян"

Коли та скільки давати дітям на кишенькові витрати: українка розповіла про цікавий підхід німців

"Нафтогаз" поставив у глухий кут розрахунками в платіжках: "Своєчасно сплачуємо"

Росія атакувала Дніпропетровщину: серед поранених є діти

НМТ-2025 стане складним випробуванням: збільшили кількість завдань

Як виростити огірки на підвіконні: агрономи поділились порадами

Вдома стане тепліше, а платіжки не зміняться: кілька хитрощів на опалювальний сезон

DeepState повідомив про ускладнення ситуації в районі Курахового

Українцям обіцяють комплексний пакет допомоги на зимовий період: на які виплати чекати

Під загрозою дві категорії пенсіонерів: частині українців призупинять виплати у 2025 року

Покупці вживаних авто ризикують більше, ніж думають

Ветеранів та осіб з інвалідністю залучатимуть до очищення й розмінування територій: як це працюватиме

ТЦК стукають у двері: чи мають право проникати у житло

Вкуснейшая закуска из теста фило за 5 минут: кулинар дала гениальный рецепт

Поділитися сюжетом
Вкуснейшая закуска из теста фило за 5 минут: кулинар дала гениальный рецепт

Популярная украинская фудблогерка, авторка книги "Твои лучшие рецепты" Татьяна Юшина показала, как приготовить сигара берек – одно из самых популярных блюд турецкой кухни.

Sigara börek – это рулетики в тонком хрустящем тесте с начинкой из творога, твердого сыра, зелени или мяса. Готовят эту закуску из лаваша юфка, у нас такой не купить, зато отлично подойдет фило тесто, которое сейчас продается во многих супермаркетах и ​​стоит копейки.

Чтобы приготовить сигара берек с сырной начинкой, нам понадобятся следующие ингредиенты:

  • тесто фило - 1 упаковка
  • моцарелла – 200 г
  • сыр типа фета – 100 г
  • зелень – по вкусу
  • яйцо – 1 шт. (половина в начинку, половина для смазки)

"Начинки могут быть разными, такими как: микс сыра и зелени, или отварное мясо и сыр, или сыр со шпинатом. Любые начинки, по вашему вкусу, в целом", - отметила блогерка.

Для начинки смешиваем натертый сыр моцарелла, фету, мелко нарезанную зелень и пол яйца. Тесто фило разрезаем пополам и формируем сигарки, как на видео, смазываем край яйцом и фиксируем.

Жарим сигар берек на хорошо разогретой сковороде с большим количеством растительного масла или на смеси растительного и сливочного масла. Готовим на среднем огне до золотистой хрустящей корочки со всех сторон.

Готовые трубочки выкладываем на бумажное полотенце, чтобы избавиться от лишнего жира. Сразу подаем закуску к столу, пока она хрустящая и максимально вкусная.