Популярні новини

Останні новини

​Під суд потрапив завкафедри харківського університету, який вимагав за вступ до вишу 10 тис. доларів

У Києві зіштовхнулися трамвай з авто

Найбільший за майже 30 років: по Тайваню вдарив тайфун "Конг-Рей"

Суд завершив ліквідацію Дніпровського металургійного комбінату

Ракетний удар армії рф по Харкову: зруйновано підʼїзд будинку, десятки поранених, під завалами залишаються люди

98% українських корупціонерів залишились безкарними: заплатив штраф і гуляй

На Буковині затримали шпигунів, які відстежували потяги з військовою технікою

Астрологи назвали найбільш вперті знаки Зодіаку: стоять на своєму до останнього

Найгірший сценарій на зиму від Укренерго

​Перетворили на палаючий металобрухт: нацгвардійці вдарили по ворожій техніці на Покровському напрямку

У Генштабі ЗСУ заявили про відбиття штурмів біля Селидового на тлі повідомлень про окупацію міста

Найзатишніший сезон стане ще затишнішим та ароматнішим: рецепт синабонів з гарбузом та корицею

Разом з українцями? Мережу обурив "нюанс" антивоєнного маршу "хороших русскіх" у Берліні

Олег Постернак розповів, чи буде західна допомога у 2025 році: «Ми маємо певну страховку»

Кульмінація передвиборчої кампанії у США: розрив між Гарріс та Трампом став мінімальним

Торт "Наполеон" с невероятно нежным кремом: рецепт от шеф-повара Клопотенко

Поділитися сюжетом
Торт "Наполеон" с невероятно нежным кремом: рецепт от шеф-повара Клопотенко

Звезда проекта "Мастер Шеф" Евгений Клопотенко рассказал, как приготовить торт Наполеон с заварным кремом достаточно быстро с готовым тестом.

Как передает Politeka.net , рецепт торта Наполеона появился у Клопотенко в Ютубе.

Ингредиенты для приготовления наполеона: 1 кг слоеного теста.

Для шоколадного торта крема Наполеон: 1 л молока 150 г муки 6 желтков 300 г сахара 200 г сливочного масла 200 г черного шоколада.

Для шоколадного заварного крема для Наполеона 1 л молока перелейте в сотейник, добавьте 150 г сахара.

Поставьте на плиту средний огонь и прогрейте до температуры около 75 градусов. Отделите белки от желтков.

В миску с желтками выложите вторую половину сахара (150 г), затем добавьте 150 г муки и смешайте венчиком.

Добавьте примерно половину теплого молока в яичную смесь. Перемешайте до однородности, чтобы не было комочков.

Далее вылейте в миску все молоко, перемешайте венчиком еще раз и сверните в сотейник. Поставьте на средний огонь и постоянно помешивайте, пока крем не заварится и не загустеет.

Перелейте крем в миску, чтобы снизить температуру, добавьте 200 г сливочного масла, перемешайте.

Добавляйте 200 г шоколада, перемешивайте пока крем станет однородным. Когда крем остынет, поставьте в холодильник на 1 час.

Смажьте лепешки Наполеона кремом, немного прижимая их. Поставьте в холодильник торт Наполеона на 4-6 часов.

Читайте также:

Медовик для ленивых: победительница "Мастер Шеф" показала скорый рецепт.

Миша Кацурин показал, как вкусно приготовить яйца для завтрака.

Вкуснее, чем запеканка: простой рецепт шоколадного пирога с творожной начинкой.