Популярні новини

Останні новини

Як швидко виростити зелену цибулю на підвіконні: корисні поради від садівників

Яскравий та смачний рецепт від зірки "Мастер Шеф": готуємо равіолі з качкою

Чим підживити землю в листопаді: найкращі варіанти садівників

Warner Bros. планує повернути "Гру престолів" у вигляді фільму: що чекати фанатам

Чим підгодувати кімнатні рослини у листопаді: цвістітимуть і радуватимуть

Харчування довело хлопця до сліпоти: як це сталося

Нічого не було: українці кладуть гроші на рахунок, але в ПриватБанку їх гублять та шукають місяцями

Делікатес за копійки: зірки "Мастер Шеф" показали, як смачно приготувати курячі голови

Пиво допоможе з ідеальним газоном: пити не доведеться

Посадові оклади понад 100 тисяч гривень: економіст розповів про зарплатні "маніпуляції" чиновників

Частина пенсіонерів втратить 2300 грн із основної виплати: кого в черзі обвели олівцем

"Лагідна українізація" вже не працює: пропонують новий підхід

Путін відзначився кумедною заявою про використання матюків росіянами

Трамп назвав умову, за якої визнає свою поразку

Гроші для ВПО: з‘явився порядок дій у разі затримань виплат

Рваное мясо: как приготовить сытное блюдо на все случаи жизни

Поділитися сюжетом
Рваное мясо: как приготовить сытное блюдо на все случаи жизни

Участница суперфинала кулинарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко рассказала, как можно сделать вкусное блюдо с "рваным мясом".

Если вы ищете идею для сытного и вкусного блюда, рваное мясо — это то, что вам нужно. Оно просто тает во рту и идеально подходит для перекуса в любое время. Это блюдо не только вкусное, но и довольно простое в приготовлении. Вот что вам понадобится для его создания:

Ингредиенты:

  • Яловичина (лопатка) — 2-2,5 кг;
  • Соль;
  • Перец;
  • Микс специй для мяса;
  • Лук — 2 шт.;
  • Чеснок — 5 зубцов;
  • Помидоры очищенные, нарезанные — 1 банка (или свежие — 3 шт.);
  • Бульон или вода — 120 мл;
  • Петрушка для подачи.

Способ приготовления:

Мясо посолите, поперчите, добавьте специи и хорошенько натрите этой смесью.

Лук нарежьте полукольцами и выложите на дно кастрюли. Сверху положите подготовленное мясо.

Добавьте измельченный чеснок, помидоры и бульон. Накройте крышкой и отправьте в разогретую до 160°C духовку на 4-5 часов (возможно, даже на большее время).

Как только мясо станет мягким и легко раздергивающимся, аккуратно порвите его щипцами, как показано на видео. Затем поместите обратно в духовку с открытой крышкой при температуре 210°C на 30 минут. Это позволит образоваться аппетитной корочке.

Рецепт легкого пирога на йогурте от победительницы "Мастер Шеф": очень просто и вкусно.

Вместо котлет: рецепт картофельных дерунов с курицей.

Вкусно, как в ресторане: рецепт популярного итальянского салата из помидоров.