Популярні новини

Останні новини

У Сербії на залізничному вокзалі загинули 14 людей

Якщо немає грошей на двозонний лічильник: як ще можна заощадити на рахунках за світло

YASNO дозволить платити за світло з великою знижкою: що потрібно зробити споживачам

В Україні назвали термін виробництва власних крилатих та балістичних ракет

Астрологічний прогноз на листопад для всіх знаків Зодіаку: на чому варто зосередитися в новому місяці

Секрет обрізки орхідей: що робити, щоб квітка радувала знову і знову

Україна готує новий спосіб збиття "шахедів"

Частина чиновників ЄС хоче перемоги Трампа: експерти назвали нові виклики та можливості для Європи

У школах великі проблеми з підручниками: учням пояснюють матеріал "на пальцях"

Рівень невігластва зашкалює: "слуга народу" відзначилась заявою про податки українців

Новий антициклон прогнозується в Україні: синоптик повідомила, на яку погоду чекати наступного тижня

Комуналка без переплат: як зробити перерахунок, якщо забули подати показники лічильника

У грудні ціни підуть на спад: яке пальне подешевшає на українських АЗС

У Криму зі дна дістають знищений десантний корабель "Новочеркаськ"

Рецепт ніжної сирно-гарбузової запіканки від переможниці "Мастер Шеф": смачно та красиво

Рецепт тыквенного крем-супа от судьи "Мастер Шеф" Мартыновской: с томатной ноткой

Поділитися сюжетом
Рецепт тыквенного крем-супа от судьи "Мастер Шеф" Мартыновской: с томатной ноткой

Победительница и судья кулинарного проекта "Мастер Шеф" Ольга Мартыновская показала, как приготовить вкусный и нежный тыквенный крем-суп.

"Я здесь подумала: осень у нас не вечная, поэтому добавим немного лета в мамулин рецептик тыквенного супа с томатной ноткой. Такие блюда у нас всегда были традицией – что-то уютное, домашнее, на весь родной стол", – рассказала звезда "Мастер Шеф" .

Для приготовления тыквенного супа "Мастер Шеф" Ольга Мартыновская берет следующие ингредиенты:

  • тыква мускатная – 1 шт.
  • соль, молотый перец, ароматные травы, растительное масло – по вкусу
  • лук – 1 шт.
  • сладкий перец – 2 шт.
  • стебель сельдерея – 1 шт.
  • корень пастернака – 1 шт.
  • чеснок – по вкусу
  • томатное пюре - 100 г
  • вода – 400 мл

Тыкву "Мастер Шеф" Ольга Мартыновская чистит, нарезает небольшими кусками, складывает в форму для запекания, солит, перчит, поливает растительным маслом и запекает в разогретой до 180 градусов духовке примерно 30-40 минут до мягкости.

Тем временем нарезаем лук, сладкий перец, сельдерей, пастернак и чеснок. Обжариваем овощи на сковороде с добавлением растительного масла, солим, добавляем ароматные травы. Доливаем воду и тушим овощи до готовности.

Запеченную тыкву вместе с тушеными овощами и томатным пюре "Мастер Шеф" Ольга Мартыновская перебивает блендером до однородности. Доводим тыквенный крем-суп до нужной консистенции водой или сливками, при необходимости добавляем еще соль и специи.