Популярні новини

Останні новини

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Військовий сфотографував ППО і виклав в мережу: суд призначив йому покарання

Влада розуміє важливість звільнення України від екологічного податку СВАМ – Качка

Рецепт курячих нагетсів без олії: виходить значно краще за фастфуд

Поділитися сюжетом
Рецепт курячих нагетсів без олії: виходить значно краще за фастфуд

Вдома немає потреби смажити курячі нагетси в тонні олії, краще запекти їх у духовці або в мультипечі, це дуже просто та неймовірно смачно.

Рецептом поділилася українська кулінарна блогерка Юлія Сенич. За цим рецептом нагетси виходять соковитими всередині та з хрусткою апетитною скоринкою зовні.

Для приготування курячих нагетсів нам знадобляться такі інгредієнти:

  • куряче філе - 0,5 кг
  • яйця - 2 шт.
  • копчена паприка - 1 ст.л.
  • часник - 1-2 зуб.
  • сіль, мелений перець, улюблені спеції, соєвий соус - за смаком
  • борошно ~ 150 г
  • кукурудзяні пластівці без цукру - 200 г

Куряче філе для приготування нагетсів нарізаємо шматочками середнього розміру та складаємо в миску. Додаємо натертий на дрібній тертці або вичавлений через прес часник, трішки соєвого соусу, сіль та улюблені спеції за смаком, добре перемішуємо.

Для паніровки на одну тарілку насипаємо борошно, а на другу – кукурудзяні пластівці без цукру. Окремо в мисочці розмішуємо до однорідності два яйця.

Кожен шматочок курки спершу обвалюємо в борошні, далі вмочуємо в яйце та в кінці обвалюємо в кукурудзяних пластівцях.

Яйщо у вас є мультипіч, то нагетси можна приготувати взагалі без жодної краплі олії: просто викладаємо запаніровану курку в мультипіч та запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин.

Якщо будуте готувати курячі нагетси в духовці, то на етапі маринування курки разом зі спеціями краще додати трішки олії. Запікаємо нагетси в розігрітій до 200 градусів духовці в режимі верх/низ протягом 20-30 хвилин.