Популярні новини

Останні новини

У Харкові завершили розбір завалів: кількість постраждалих зросла

Працевлаштування за новими правилами: українцям збільшать соціальні гарантії

Грошей ніхто не дав: експерт розкритикував підготовку до опалювального сезону та розповів про головні проблеми

Від Землі до Марса за 180 днів: нові дослідження українських вчених обіцяють прискорити шлях людей до космосу

Глава РПЦ написав книгу, у який виправдав війну проти України

По Україні прокотилась хвиля отруєнь: дітей госпіталізують у тяжкому стані

Швидкий рецепт хачапурі на сковороді: Ліза Глінська розкрила фірмові секрети

Купили квартиру, а в подарунок – чужі борги за комуналку: як уникнути неприємних конфузів

Київ знов атакували дрони - стались пожежі у двох багатоповерхівках

Овочі втридорога: скільки грошей доведеться викласти за моркву, цибулю та часник

Названо ім’я найбагатшого пенсіонера у Верховній Раді: відомо, яка у нього пенсія

Користувачі соцмереж та інші бренди не можуть стримати сміх з "селерової" сумки Moschino за $4,5 тис

За прогули школярів заплатять батьки: ообіцяють важкі наслідки

Загроза оккупації Покровська та тактичний відступ: військовий експерт розповів, що відбувається на півдні Донецької області

Від 4000 до 96000 грн: хто в Україні отримує надхмарні пенсії без обмежень

Рецепт гарбузового крем-супу від судді "Мастер Шеф" Мартиновської: з томатною ноткою

Поділитися сюжетом
Рецепт гарбузового крем-супу від судді "Мастер Шеф" Мартиновської: з томатною ноткою

Переможниця та суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська показала, як приготувати смачний і ніжний гарбузовий крем-суп.

"Я тут подумала: осінь у нас не вічна, тому додамо трохи літа в мамусин рецептик гарбузового супу з томатною ноткою. Такі страви в нас завжди були традицією — щось затишне, домашнє, на весь рідний стіл", – розповіла зірка "Мастер Шеф".

Для приготування гарбузового супу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська бере такі інгредієнти:

  • гарбуз мускатний - 1 шт.
  • сіль, мелений перець, ароматні трави, олія - за смаком
  • цибуля - 1 шт.
  • солодкий перець - 2 шт.
  • стебло селери - 1 шт.
  • корінь пастернака - 1 шт.
  • часник - за смаком
  • томатне пюре - 100 г
  • вода - 400 мл

Гарбуз "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська чистить, нарізає невеликими шматками, складає в форму для запікання, солить, перчить, поливає олією та запікає в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-40 хвилин до мʼякості.

Тим часом нарізаємо цибулю, солодкий перець, селеру, пастернак і часник. Обсмажуємо овочі на пательні з додаванням олії, солимо, додаємо ароматні трави. Доливаємо воду та тушкуємо овочі до готовності.

Запечений гарбуз разом із тушкованими овочами й томатним пюре "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська перебиває блендером до однорідності. Доводимо гарбузовий крем-суп до потрібної консистенції водою чи вершками, за необхідності додаємо ще солі та спецій.