Популярні новини

Останні новини

Які вулиці краще оминати: попередили про перекриття

РФ здійснила ракетну атаку по Чернігову: ушпиталили кілька людей

Українцям спростили пенсійні внески: як скористатися новими умовами

Микола Волков: Чому виробники і дистрибʼютори бояться видавати в кредит насіння чи добрива аграріям і як зламати цей страх

Сирне печиво "Гусячі лапки": простий і швидкий рецепт

“Поповнення потрібне саме в цю ланку”: нардеп Мар’яна Безугла розповіла, як можна краще відновити бригади у війську

Нардеп Арсеній Пушкаренко: Завдяки системній роботі української влади путіну не вдалося нав'язати свій порядок денний країнам-членам БРІКС

Творець Silent Hill розповів про Slitterhead – гру, яка ось-ось на порозі і обіцяє потрясти світ

З листопада в Україні вводиться нова заборона: за порушення можна отримати реальний термін

Арсеній Пушкаренко: Завдяки системній роботі української влади путіну не вдалося нав’язати свій порядок денний країнам-членам БРІКС

Страта росіянами 124 полонених ЗСУ: в Офісі Генпрокурора повідомили про 49 справ

Надбавку до пенсії хочуть забрати: хто втрачає понад 2000 гривень

Як включити 5G на телефоні: фахівці назвали найпростіший спосіб

Різдвяний піст-2024: коли починається, що суворо заборонено ці 40 днів і кому можна не дотримуватись

"Знищив у м'ясних штурмах кілька батальйонів": Z-канали скаржаться на ватажка з "ЛНР"

Простой рецепт сырников, которые всегда получаются вкусными и нежными: секрет в пропорции

Поділитися сюжетом
Простой рецепт сырников, которые всегда получаются вкусными и нежными: секрет в пропорции

Есть несколько простых секретов, благодаря которым сырники получаются невероятно вкусными, нежными и при этом очень хорошо держат форму и не расползаются на сковороде.

Рецептом поделилась кулинарная блогерка Юлия Сенич.

Чтобы приготовить идеальные сырники, нам понадобится:

  • творог (лучше брать 9%, но и с менее жирным получится хорошо) – 500 г
  • сахар – 1 ст.л.
  • манная крупа – 2 ст.л.
  • ванильный сахар – 10 г
  • яйцо – 1 шт.
  • соль - щепотка
  • мука для обвалки

"Не добавляйте много сахара, всего 1 ст.л. на 500 г творога достаточно, потому что сырники могут расползтись, лучше присыпьте сахаром или пудрой уже в конце", – советует блогерка.

Сначала творог с помощью марли отжимаем от лишней жидкости, а затем для идеальной консистенции сырников перетираем через сито.

К перетертому творогу добавляем сахар, соль, яйцо, манную крупу, перемешиваем до однородности и оставляем на 15 минут, чтобы манка набухла.

Из творожной массы формируем колбаску, обваливаем ее в муке, нарезаем на кусочки и формируем сырники с помощью ножа или стакана.

Сковороду смазываем растительным маслом и хорошо разогреваем. Жарим сырники до золотистой корочки с обеих сторон на 3-4 ст.л. растительного масла масла на среднем огне.

Или по желанию можно запечь сырники в мультипечи примерно 10-15 минут при 180 градусах, а затем обжарить их на сухой сковороде до румяности.

Готовые сырники кулинар посыпает сахарной пудрой и подает с любимым вареньем или медом.