Популярні новини

Останні новини

"Хезболла" вдарила по центру Ізраїля - атаковано Тель-Авів та аеропорт "Бен-Гуріон"

Нові ціни на продукти, курс валют та пальне: українців попередили, чого очікувати у листопаді

Ви віддали за комуналку зайві гроші: "Нафтогаз" звернувся до українців, терміново повертайте

У Києві чоловік побив та пограбував школярку

У Києві на Позняках зайнялася квартира у багатоповерхівці

Парламентарі звернулись до віцепрем’єра зберегти реверсну дотацію та 64% ПДФО в бюджетах громад - АМУ

​Генштаб повідомив, в яку ціну обходиться підготовка одного солдата

Пішоходам приготували нові штрафи: готуйтесь заплатити, переходячи вулицю

OSINT-аналітик оцінив запаси в Росії радянських артснарядів

Як запекти качку в духовці, щоб вона була смачною: покроковий рецепт

"єОселя" стає доступнішою: молоді пропонують іпотеку з меншим відсотком початкового внеску

Харчування за циклами та днями на Різдвяний піст: що дозволено їсти з 15 листопада по 24 грудня

​У Костянтинівській громаді немає опалення, - Філашкін

"Гендиректору" заповідника Асканія-Нова повідомили про підозру через вивіз до РФ рідкісних тварин

США напряму зацікавлені в добудові блоків Хмельницької АЕС, - Atlantic Council

Пряна курка з овочами: рецепт для особливої ​​вечері

Поділитися сюжетом
Пряна курка з овочами: рецепт для особливої ​​вечері

Цього разу суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram розповів, як можна швидко зробити смачну курочку із соусом.

Ця незвичайна страва, що поєднує в собі ніжне куряче м'ясо, насолоду манго та пряні овочі, стане приємним вибором для сімейного застілля.

Інгредієнти:

  • Куряче стегно - 150 г
  • Крохмаль - 10 г
  • Солодкий перець - 60 г
  • Цибуля - 30 г
  • Манго - 30 г
  • Кунжут – для прикраси
  • Зелена цибуля - для прикраси
  • Сіль, чорний перець - за смаком

Для соусу:

  • Томатна паста - 50 мл
  • Яблучний оцет - 20 мл
  • Цукор — 30 г
  • Вода — 20-30 мл

Спосіб приготування:

Підготуйте куряче м'ясо, нарізавши його невеликими шматочками. Посоліть, поперчіть до смаку і додайте крохмаль, добре перемішайте, щоб курка була повністю покрита, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю оливкової олії та обсмажуйте шматочки курки до першої скоринки. Обсмажене м'ясо зніміть зі сковороди та відкладіть убік, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Наріжте солодкий перець та цибулю соломкою. У тій же сковороді обсмажте овочі, але зніміть їх з плити до того, як вони розм'якнуть. Перекладіть обсмажені овочі до курки.

До сковороди додайте томатну пасту, воду, цукор і яблучний оцет. Добре перемішайте, щоб цукор розчинився, і прогрівайте на середньому вогні, поки соус стане однорідним і злегка загусне.

Додайте в соус нарізані шматочки манго і обсмажуйте пару хвилин, потім додайте овочі і трохи води. Гасіть все разом на слабкому вогні ще кілька хвилин, щоб курка просочилася соусом і ароматами.

Подавайте страву, прикрасивши нарізаною зеленою цибулею та посипавши кунжутом, розповіла "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.