Популярні новини

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ

По апетитності це 10 з 10: Астаф’єва поділилася рецептом божественного сніданку

Поділитися сюжетом
По апетитності це 10 з 10: Астаф’єва поділилася рецептом божественного сніданку

Такий сніданок, зазначила Даша Астаф’єва на своїй сторінці в Інстаграм і смачний, і корисний.

А для його приготування знадобляться яйця, помідори, зелень, цибуля, бринза і шпінат. Спочатку цибулю необхідно порізати кільцями, а помідори пів кільцями.

Розігріваємо пательню. Смажимо на пательні помідори і цибулю. Коли суміш підсмажиться, вбиваємо яйця. Додаємо сіль і перець за смаком.

Паралельно також нарізаємо помідори крупними шматочками, кріп подрібнюємо. Викладаємо у глибоку миску помідори і кріп, додаємо олію і бринзу, а також шпінат. Коли яйця підсмажаться, викладаємо страву на тарілку.

Салат перемішуємо і також можна смакувати.

На думку деяких підписників на сторінку ведучої, це інтерпретація легенадрної страви шакшука.

«Шакшука то»,

«Помідори красені»,

«Моя вірменська бабуся робила так само в моєму дитинстві, але яйця треба було збити і постійно мішати поки не відділиться рідина і яйця звернуться, берете потім хрусткий лаваш і лавашем прямо зі сковороди набираєте...мммм...це набагато смачніше»,

«Я ще часнику і базиліку додаю, тем де яйця»,

«Як естетично! Пішла готувати таке»,

«Шакшука»,

«По апетитності це 10 з 10»,

«Як смачно»,

«Чарівний сніданок», - коментують рецепт шанувальники Даши Астаф’євої.

Цю страву обожнюють всі: Ольга Сумська поділилася рецептом сніданку.

Секрет ідеального сніданку розкрито: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт смакоти за 5 хвилин.

Паска, яка смачніша за будь-яку магазинну: Алла Мазур дала рецепт.