Популярні новини

Останні новини

Як зміцнити імунітет: практичні поради від експертів

Соціальні зміни у Німеччині: як це вплине на українських біженців

"Якби не вона, ми б зараз не говорили": ковдра врятувала жителя Києва від шахеда

НАТО показало навчання бійців ЗСУ експлуатації танків Leopard 2A4

Час підготуватися до зимового опалення: хто може розраховувати на знижені тарифи

Порівняння цін на зимові шини: від б/у до нових – що вибрати в умовах подорожчання

Повістка від ТЦК на пошті: коли українці можуть уникнути штрафу

"По гарячих слідах": у Києві затримали підпалювача відділень Укрпошти

Кличко показав на прикладі багатоповерхівки, як кияни можуть перетворити свій будинок на енергостійкий

Прощальний подарунок від Байдена: США можуть різко посилити Україну після виборів

Як правильно подати показники газу

У Києві почали підпалювати відділення "Укрпошти": пов'язують з повістками від ТЦК

Бронювання критично важливих працівників слід відновити терміново – експерт

Накопичувальну пенсію хочуть ввести в 2026 році: відомо, скільки платитиме кожен українець

Коли кашель затягується: що потрібно знати, щоб вчасно помітити проблему

Как вкусно приготовить рыбу с картошкой: простой рецепт от финалистки "Мастер Шеф"

Поділитися сюжетом
Как вкусно приготовить рыбу с картошкой: простой рецепт от финалистки "Мастер Шеф"

В этот раз у себя в Instagram звезда двенадцатого сезона "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поделилась рецептом невероятно вкусной и ароматной рыбы с картошкой.

Звезда "Мастер Шеф" использовала дорадо, но по этому рецепту вкусной будет любая рыба. Подойдет любая белая рыба (сибас, кинг-клип, мерлуза, судак, треска, камбала). Можно использовать и красную, но с белой будет лучше.

Для этого рецепта "Мастер Шеф" Ольга Рябенко берет следующие ингредиенты:

  • дорадо – 2 шт.
  • картофель – 2 шт.
  • помидоры – 2 шт.
  • 1 ст.л. оливкового масла
  • 1 анчоус (можно и без него)
  • 3 зуб. чеснока
  • 1 ч.л. сушеного базилика
  • соль и молотый перец – по вкусу
  • 100 г оливок
  • петрушка – по желанию

Кроме того, для заливки "Мастер Шеф" Ольга Рябенко использовала 70 г оливкового масла, 1 ч.л. паприки, 1 ч.л. сушеного имбиря и 70 г воды.

Рыбу звезда "Мастер Шеф" сразу чистит, разбирает на филе и удаляет косточки. Картофель чистим и нарезаем кольцами. Помидоры также нарезаем колечками, а чеснок – мелко.

На разогретой сковороде с 1 ст.л. растительного масла обжариваем чеснок с анчоусом примерно две минуты. На чеснок выкладываем слой из колец помидоров, посыпаем сушеным базиликом и подсаливаем. Сверху выкладываем картофель.

Смешиваем все ингредиенты для заливки и заливаем картофель этой смесью. Под крышкой готовим до готовности картошки.

После этого сверху на картофель выкладываем филе рыбы, солим, перчим, добавляем оливки, мелко нарезанную петрушку, поливаем соусом и готовим еще примерно семь минут.