Популярні новини

Останні новини

Що можна їсти при підвищеному холестерині: фахівці дали список продуктів

Домашній грушевий пиріг: простий рецепт з горіхами та шоколадом

Коли восени пересаджувати троянди: відомі рекомендації більшості експертів

Окупанти знущаються з українців: замість обіцяного тепла холодні батареї

Небезпечний період наближається: медики розповіли, як захистити себе від цієї хвороби

Селидове та Курахове під загрозою окупації: генерал розповів, що відбувається на Східному фронті

Якою буде пенсія в українців, які заробляють "мінімалку": не вистачить навіть на комуналку

Як приготувати шакшуку на сніданок: швидкий рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Що робити, якщо туш відпечатується на повіках: не поспішайте купувати водостійку, є вихід

Припиніть побори у школі: чи батьки повинні на зборах давати гроші на ремонт, підручники чи штори

БРІКС хоче знищити долар: експерт розповів, чого добиваються Сі та Путін

Військові КНДР будуть і на боці України: експерт оцінив ініціативу ветеранів, які втекли від режиму Кіма

"Газмережі" повернуть споживачам частину грошей за "третю" платіжку

Financial Times: ЄС змушений зволікати з євроінтеграцією України

Тариф на світло підвищили не в останнє: зміни зумовлені меморандумом МВФ, названо приблизні суми зростання

Как приготовить шакшуку на завтрак: быстрый рецепт от шеф-повара Клопотенко

Поділитися сюжетом
Как приготовить шакшуку на завтрак: быстрый рецепт от шеф-повара Клопотенко

Шеф-повар Евгений Клопотенко сообщил, что шакшука – это по сути обычная яичница, но готовится по особому рецепту.

Об этом шеф-повар Евгений Клопотенко сообщил на своем youtube канале.

"Если вы ежедневно ходите на работу и не можете нарушать правила, но хотите. Так вот вам мой совет – приготовить на завтрак шакишу", – сообщил Клопотенко.

ИНГРЕДИЕНТЫ для приготовления шакшуки:

• 3 яйца • 2 шт помидоров • 1 зубчик чеснока • 1/4 лука • 1/2 болгарского перца • 1/2 цуккини • 300 гр. консервированных томатов пелаты • 4 веточки петрушки • 1 щепотка зиры • 2 ст. л. оливкового масла • 15 гр. сливок или йогурт.

По традиционному рецепту шакшуки должно быть два ингредиента – это томаты и яйца, а все остальное – это уже как повезет, все, что есть в холодильнике.

Сначала берем томаты, нарезаем их мелкими кубиками, перекладываем все в емкость.

Потом немного чеснок, немного лука – чем мельче мы его нарежем = тем меньше будет аромата лука.

Теперь болгарский перец нарезаем средним кубиком.

Приготовление базы шакшуки – это творчество, добавляем цуккини или кабачки. Теперь томаты пелатые, перец, оливковое масло.

Обжариваем смесь овощей на петельне, на среднем огне 5-7 минут.

Одну часть мы откладываем, что использовать в другой раз, а в другую выбиваем три яйца и добавляем зрение и жарим яйца две минуты и добавляем йогурт, жарим минут 5-10.

Читайте также:

Эта яичница станет вашим любимым завтраком: Сумская поделилась рецептом

Так вкусно на завтрак яйца вы не готовили: Хименес Браво дал оригинальный рецепт.

Оригинальный омлет в считанные минуты: Хименес-Браво раскрыл рецепт полезного завтрака.