Популярні новини

Останні новини

Українцям обіцяють кінець пенсійної несправделивості: коли у стареньких поважчають гаманці

Трансформація чекає на всіх: як Плутон вплине на життя Скорпіонів та Водоліїв

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Гороскоп на вівторок 5 листопада для всіх знаків Зодіаку: Водолії пробудять у собі бунтаря, Терези – романтика

Ніжна білкова шарлотка, яку варто скуштувати: простий рецепт

Що робити, якщо людина подавилася: експерти розповіли, як надати першу допомогу

Шоколадно-ягідне тістечко "Моті": рецепт популярного десерту від Лізи Глінської

Як уберегти будинок від негативної енергетики: дерево-оберіг стане охоронцем вашого домашнього вогнища

Для військових організували безкоштовне укриття з можливістю відпочити, поїсти та попрати

Луцький собор прикрасили фресками із місцевими бізнесменами: "Чи соромно нам – ні"

Новий виклик для ЗСУ: експерт розповів, як російські дрони навчилися ухилятися від атак

Зимова допомога для українців: хто може розраховувати на підтримку

Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Як швидко та смачно приготувати свинячу вирізку: авторський рецепт від Тетяни Литвинової

Поділитися сюжетом
Як швидко та смачно приготувати свинячу вирізку: авторський рецепт від Тетяни Литвинової

Тетяна Литвинова, шеф-повар і ресторатор, пропонує вам приготувати смачне м'ясо.

Щоб свинна вирізка вийшла соковитою, підготуйте такі інгредієнти:

  • 700 г свинної вирізки
  • 200 г бекону (підкопченого, нарізаного)
  • 2 столові ложки м’якого вершкового масла
  • 1-2 столові ложки гірчиці (за смаком)
  • 100 г домашнього кетчупу або томатного соусу
  • 3 зубчики часнику
  • Сіль та перець за смаком

Розпочніть з підготовки свинної вирізки. Зачистіть м'ясо від плівочок, залишаючи тонкий шар жиру, який надасть страві соковитості. За допомогою ножа зробіть кілька продольних надрізів, не дорізаючи до кінця. Ці надрізи створять простір для маринаду.

У окремій мисці змішайте м’яке вершкове масло, гірчицю, кетчуп, сіль, перець і подрібнений часник. Добре перемішайте до отримання однорідної маси.

Рівномірно змастіть маринадом свинну вирізку, втираючи його в надрізи. Це додасть м'ясу аромат та смак. Спробуйте використати свою улюблену гірчицю для більш виразного смаку. Загорніть свинну вирізку у пергаментний папір, а потім у фольгу. Це допоможе зберегти всі соки під час приготування.

Розігрійте духовку до 180°C. Покладіть загорнуту свинну вирізку на деко та запікайте протягом 25-30 хвилин. Важливо запікати м'ясо спочатку загорнутим, щоб воно не висушилося.

Після 30 хвилин вийміть свинну вирізку з духовки, розгорніть фольгу та пергамент. Поставте на ще 10 хвилин в духовку для отримання рум'яної скоринки.

Ваша свинна вирізка готова! Вийміть з духовки, дайте їй охолонути кілька хвилин, а потім наріжте на порційні шматки. Подавайте зі свіжими овочами або улюбленим гарніром.

Цей рецепт свинної вирізки з беконом стане справжньою знахідкою для тих, хто полюбляє м'ясні страви.

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату з помідорів.