Як приготувати оладки з печінки: найшвидший рецепт від зірки "МастерШеф" Глинської
Відома шеф-кухар Ліза Глінська, ексучасниця шоу "МастерШеф" розкрила свій рецепт солоних оладок.
Усього кілька інгредієнтів і трішки зусиль – і у вас на столі повноцінна страва, що не тільки втамує голод, але й порадує своїм оригінальним смаком.
Для приготування цих апетитних оладків з печінки вам знадобиться: 150 г гречаної крупи, 300 мл води, сіль (за смаком), 500 г печінки, 2 цибулі, 1 морква, 2 яйця, рослинна олія (для смаження).
Спосіб приготування:
Щоб отримати найсмачніші оладки з печінки, зварену гречку, обсмажені овочі і подрібнену печінку необхідно перебити у комбайні до однорідної консистенції. Додайте яйця, спеції і ретельно перемішайте, щоб отримати тісто середньої густоти.
Розігрійте сковороду з рослинною олією. Викладайте тісто невеликими порціями, формуючи оладки. Смажте на середньому вогні, щоб вони зберегли соковитість, по 1–2 хвилини з кожного боку. Як тільки оладки набудуть золотавого відтінку, викладайте їх на тарілку, застелену паперовим рушником – так ви видалите зайвий жир.
Ці оладки з печінки мають насичений смак і м’яку текстуру, що чудово поєднується із зеленню або сметаною. Завдяки простоті приготування цей рецепт стане вашим улюбленим, адже для створення ситної сімейної вечері достатньо декількох інгредієнтів.
Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.
Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.