Популярні новини

Останні новини

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Гороскоп на вівторок 5 листопада для всіх знаків Зодіаку: Водолії пробудять у собі бунтаря, Терези – романтика

Ніжна білкова шарлотка, яку варто скуштувати: простий рецепт

Що робити, якщо людина подавилася: експерти розповіли, як надати першу допомогу

Шоколадно-ягідне тістечко "Моті": рецепт популярного десерту від Лізи Глінської

Як уберегти будинок від негативної енергетики: дерево-оберіг стане охоронцем вашого домашнього вогнища

Для військових організували безкоштовне укриття з можливістю відпочити, поїсти та попрати

Луцький собор прикрасили фресками із місцевими бізнесменами: "Чи соромно нам – ні"

Новий виклик для ЗСУ: експерт розповів, як російські дрони навчилися ухилятися від атак

Зимова допомога для українців: хто може розраховувати на підтримку

Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Соковиті фаршировані помідори з сирною шапочкою: рецепт, який вартий святкового столу

Лінія Покровськ, Костянтинівка, Часов Яр: військовий експерт розповів, яке стратегічне завдання поставили перед військами Росії

Як приготувати оладки з печінки: найшвидший рецепт від зірки "МастерШеф" Глинської

Поділитися сюжетом
Як приготувати оладки з печінки: найшвидший рецепт від зірки "МастерШеф" Глинської

Відома шеф-кухар Ліза Глінська, ексучасниця шоу "МастерШеф" розкрила свій рецепт солоних оладок.

Усього кілька інгредієнтів і трішки зусиль – і у вас на столі повноцінна страва, що не тільки втамує голод, але й порадує своїм оригінальним смаком.

Для приготування цих апетитних оладків з печінки вам знадобиться: 150 г гречаної крупи, 300 мл води, сіль (за смаком), 500 г печінки, 2 цибулі, 1 морква, 2 яйця, рослинна олія (для смаження).

Спосіб приготування:
Щоб отримати найсмачніші оладки з печінки, зварену гречку, обсмажені овочі і подрібнену печінку необхідно перебити у комбайні до однорідної консистенції. Додайте яйця, спеції і ретельно перемішайте, щоб отримати тісто середньої густоти.

Розігрійте сковороду з рослинною олією. Викладайте тісто невеликими порціями, формуючи оладки. Смажте на середньому вогні, щоб вони зберегли соковитість, по 1–2 хвилини з кожного боку. Як тільки оладки набудуть золотавого відтінку, викладайте їх на тарілку, застелену паперовим рушником – так ви видалите зайвий жир.

Ці оладки з печінки мають насичений смак і м’яку текстуру, що чудово поєднується із зеленню або сметаною. Завдяки простоті приготування цей рецепт стане вашим улюбленим, адже для створення ситної сімейної вечері достатньо декількох інгредієнтів.

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.