Популярні новини

Останні новини

Україна назвала тривожні дані щодо посилення російських атак

Українцям збільшать страхові виплати за хвороби до 100% середньої зарплатні

У МОУ пояснили, що означає жовта смужка у Резерв+

Шоколадне печиво з сирною начинкою: зірка "Зважені та щасливі" дала простий рецепт

Попереду нова ера ШІ: OpenAI планує представити Orion, у 100 разів потужніший за GPT-4

У США почалося дострокове голосування: скільки голосів у Харріс та Трампа

Пенсія може стати більшою на майже 1000 гривень: в ПФУ розкрили, хто може розраховувати на доплату

ПриватБанк пояснив, чому можуть зникати гроші з картки: не застрахований ніхто

Росія розсекретила американця, який жив в Україні та зливав координати військових цілей

Показники електролічильника: коли передавати, щоб платіжка не "з'їла" останні гроші

Росія застосовує нову тактику дронових атак на Київ

Як захистити дерева від морозу: садівники розповіли, що зробити восени

Анджеліна Джолі "зблизилася" з 21-річним актором: дебютував у її бутіку

У Британії засудили поляка, який видавав себе за "вагнерівця"

Пенсії скоротять: яку категорію чекає неприємний сюрприз

Як приготувати гарбузові сирники: швидкий рецепт від зірки "МастерШеф" Лізи Глинської

Поділитися сюжетом
Як приготувати гарбузові сирники: швидкий рецепт від зірки "МастерШеф" Лізи Глинської

Відомий український шеф-кухар Ліза Глінська, зірка шоу "МастерШеф", пропонує спробувати новий рецепт гарбузових сирників.

Щоб повторити цей рецепт, вам знадобиться: 400 грамів творожного сиру та 150 грамів свіжого гарбуза. Також підготуйте 30 грамів цукру, 40 грамів борошна та одне яйце, приблизно 50 грамів. Щоб додати особливого аромату, натріть цедру одного апельсина і за бажанням додайте дрібку кориці. Сіль допоможе збалансувати солодкість, а трохи додаткового борошна знадобиться для обвалки.

Спосіб приготування:
Спочатку натріть гарбуз та апельсинову цедру на дрібній тертці, посипте трохи корицею, щоб аромат став більш насиченим, і залиште на кілька хвилин. Творожний сир злегка перетріть, щоб він став ніжнішим, і додайте до нього цукор, борошно та щіпку солі. Коли всі інгредієнти будуть підготовлені, з’єднайте їх разом, ретельно перемішуючи, поки не отримаєте однорідне тісто для сирників.

З готової маси сформуйте невеликі сирники і обваляйте їх у борошні, щоб утворилася тонка скоринка. Розігрійте пательню з олією на середньому вогні, обережно викладіть сирники та обсмажуйте до золотистої скоринки з обох боків. Після смаження викладіть сирники на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.

Гарбузові сирники – це вдале поєднання ніжного творогу, соковитого гарбуза та аромату апельсина. Спробуйте цей рецепт, щоб урізноманітнити свій сніданок чи перекус.

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.